Людям із порушенням зору
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

 

https://www.president.gov.ua/

 

 

https://rada.gov.ua/

 

 

https://zartg.com.ua/?page_id=659

 

 

https://www.kmu.gov.ua/ua

 

 

https://www.legalaid.gov.ua/ua/

 

 

http://rivneosvita.org.ua/

 

Гід з державних послуг
Погода
67 переглядів
Інформаційна війна: боремося з фейками та дезінформацією
У війни росії проти України є дві сторони, одна з яких – інформаційна.
Закликаємо любителів соцмереж допомогти ЗСУ – вести війну на інформаційному фронті.
Основні правила для захисту інформаційного фронту:
– Не витрачайте ваш час на суперечку з ботами. Вони виконують свою роботу, за яку отримують гроші, а деякі з акаунтів автоматизовано генерують дезінформацію за допомогою штучного інтелекту.
– Спрямуйте енергію на формування дописів у соціальних мережах про реальний стан речей, особливо для росіян, оскільки там майже повністю обмежений доступ до правдивої інформації.
– Підтримуйте дух нашої Армії! Пишіть слова подяки, підбадьорюйте українців! Наша єдність -зараз дуже цінна.
– Якщо ви володієте іноземними мовами, робіть дописи для закордонної аудиторії, спілкуйтесь зі знайомими адміністраторами груп та каналів в інших країнах та поширюйте інформацію про війну росії проти України через них.
– Не забувайте скаржитись на інформаційних терористів.
Кіберполіція розробила Telegram чат-бот для блокування сервісів дезінформації. Таким чином можна заблокувати Telegram-канали, YouTube-канали, Facebook-групи, Instagram-профілі, які розповсюджують дезінформацію, а також інформацію про місця дислокації та пересуванння ЗСУ. Посилання на чат-бот – https://t.me/stopdrugsbot (сюди можна направляти виявлені ресурси для їх перевірки та подальшого блокування). Посилання на Telegram-канал – https://t.me/stoprussiachannel (сюди будуть надсилатися диверсійні ресурси для блокування та детальні інструкції, як це зробити).
У ТікТоці ворог викладає сотні відеофейків про війну Росії проти України. Тож знаходимо їх акаунти та надсилаємо скарги на відео для блокування таких ресурсі. Завдяки блокуванню пропагандистських акаунтів наша армія зможе швидше перемогти ворога та вигнати його з України.
Поширюйте та довіряйте тільки достовірній інформації з офіційних джерел.
Все буде Україна! Ми переможемо!
Архіви