Людям із порушенням зору
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 

https://www.president.gov.ua/

 

 

https://rada.gov.ua/

 

 

https://zartg.com.ua/?page_id=659

 

 

https://www.kmu.gov.ua/ua

 

 

https://www.legalaid.gov.ua/ua/

 

 

http://rivneosvita.org.ua/

 

Гід з державних послуг
Погода
143 переглядів
1 жовтня у нашій державі відзначають одразу три знаменних події – День захисників і захисниць України, свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва. Ці свята були запроваджені в різні роки і навіть століття, але зараз їх об’єднує щире бажання народу висловити вдячність тим, хто боровся і бореться за незалежність України і чия мужність заслуговує найвищої пошани.
У Зарічному заходи з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України розпочалися з покладання квітів до меморіальної дошки загинувших захисників Зарічненщини.
Віддати данину пам’яті полеглим захисникам прийшли Зарічненський селищний голова Богдан Квачук, т.в.о. начальника другого відділу Вараського РТЦК та СП Олександр Маринич, в.о. коменданта прикордонної служби Ладо Думбадзе, керівники установ та організацій, військовослужбовці, родичі, учні Зарічненського ліцею №2, громадськість. Вони поклали квіти до меморіальної дошки і хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв.
Після цього селищний голова разом з військовослужбовцями відвідали могили захисників на місцевих кладовищах в Зарічному, і поклали квіти до могил загинувших та померлих Зарічненців, які віддали своє життя, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України.
Сьогодні вшанували Героїв та згадали про тих, хто ціною свого життя дав можливість жити кожному з нас.
Вічна пам’ять! Слава Героям!
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

   

Архіви