Людям із порушенням зору
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 

https://www.president.gov.ua/

 

 

https://rada.gov.ua/

 

 

https://zartg.com.ua/?page_id=659

 

 

https://www.kmu.gov.ua/ua

 

 

https://www.legalaid.gov.ua/ua/

 

 

http://rivneosvita.org.ua/

 

Гід з державних послуг
Погода
108 переглядів
Напередодні професійного свята подякували освітянам Зарічненщини за їхню професійність, патріотизм та небайдужість.
З першого дня повномасштабного вторгнення, які тримають свою лінію оборони: виховують молодих патріотів, допомагають Захисникам та волонтерать.
Вчителів, вихователів дошкільних навчальних закладів і всіх причетних до освіти вітав селищний голова Богдан Квачук та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Зарічненської селищної ради Петро Апончук.
Сьогодні педагоги Зарічненщини виховують патріотів, свідомих громадян, які захищають Україну та рятують мирних людей. Водночас педагоги демонструють неабияку міць, витримку, єдність та надійно тримають ще й волонтерський фронт. З усіх сил допомагають українським захисникам та вимушеним переселенцям: разом із дітьми малюють малюнки, які підбадьорюють хлопців на фронті, плетуть маскувальні сітки, готують, приймають переселенців. Дякуємо кожному вчителю і вчительці за відданість справі та віру в наших дітей.
Також із нагоди свята низку педагогічних працівників Зарічненської громади відзначено подяками та грамотами селищного голови, відділу освіти, культури, молоді та спорту, профспілки працівників освіти.
На професійній ниві ви з гідністю витримали жорсткий іспит війни. Адаптувалися до нових освітніх реалій і гідно виконуєте свою роботу, адже розумієте, що від вас залежить, наскільки освіченим, патріотичним та думаючим буде покоління, яке зростає. Саме їм жити і відбудовувати Україну після Перемоги.
Дякуємо кожному за вашу нелегку працю!
Архіви