Людям із порушенням зору
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 

https://www.president.gov.ua/

 

 

https://rada.gov.ua/

 

 

https://zartg.com.ua/?page_id=659

 

 

https://www.kmu.gov.ua/ua

 

 

https://www.legalaid.gov.ua/ua/

 

 

http://rivneosvita.org.ua/

 

Гід з державних послуг
Погода
97 переглядів
24 вересня 2023 року в Україні відзначали професійне свято працівники дошкільної освіти.
Шановні працівники дошкільної освіти прийміть щирі вітання з професійним святом!
Щира подяка всім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, наполегливість і високий професіоналізм.
Дошкільна освіта Зарічненської селищної громади є найважливішою сферою реалізації прав людини в забезпеченні рівних можливостей в отриманні якісної освіти. Доступність до якісної освіти започатковується з дошкільної освіти, оскільки саме вона є базою цілісного розвитку майбутніх громадян України, фундаментом творення нового освітнього процесу.
Головна мета дошкільної освіти – створити сприятливі умови для особистісного становлення дітей, забезпечити їхній збалансований розвиток, узгодженість у житті основних тенденцій до самореалізації, саморозвитку та самозбереження, формування життєвої компетенції, розвитку ціннісного ставлення до світу природи, культури, людей, самих себе. Така глобальна мета висуває певні вимоги й до забезпечення якості дошкільної освіти, і найвагоміша з них – удосконалення змісту відповідно до вимог часу.
Для задоволення потреб в отриманні дошкільної освіти в Зарічненській селищні громаді функціонує 18 закладів дошкільної освіти.
Колективи закладів дошкільної освіти працюють над зміцненням навчально-матеріальної бази, впроваджують нові сучасні інноваційні технології, передовий педагогічний досвід, інноваційні технології в організації життєдіяльності дітей дошкільного віку, впровадженням інклюзивної освіти.
Педагоги дошкільних закладів проявляють творчість, педагогічну майстерність у роботі з дітьми.
Для розкриття талантів дошкільників та подальшого розвитку їх творчих здібностей у дошкільних закладах функціонують гуртки, де дошкільнята навчаються іноземній мові, основам комп’ютерної грамотності, хореографії, ритміці, музично-драматичній діяльності.
Спільними зусиллями органів влади, педагогічних колективів, батьків, спонсорів створено необхідні умови для навчання, виховання та розвитку дошкільнят. Оновлено освітнє середовище новими меблями, іграшками, та ігровим обладнанням, постільною білизною, кухонним та столовим посудом.
Педагогічні працівники, знаходяться в постійному пошуку шляхів творчого зростання дітей з урахуванням їхніх індивідуальних особливостей та можливостей зростати здоровими і щасливими.
Тож нехай ніколи не згасає світло Вашої душі, тепло Вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою.
Міцного Вам здоров`я, натхнення, любові, здійснення усіх мрій та сподівань.
Архіви