Людям із порушенням зору
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

 

https://www.president.gov.ua/

 

 

https://rada.gov.ua/

 

 

https://zartg.com.ua/?page_id=659

 

 

https://www.kmu.gov.ua/ua

 

 

https://www.legalaid.gov.ua/ua/

 

 

http://rivneosvita.org.ua/

 

Гід з державних послуг
Погода
78 переглядів
Шановні жителі та гості Зарічненської  громади!
Щиро вітаю Вас із Різдвом Христовим і Новим 2023 роком!
Добігає кінця та стає історією 2022 рік, який запам’ятається нам труднощами й випробуваннями воєнного часу, болісними втратами і стійкістю наших воїнів-захисників. Цей рік зміцнив нашу єдність і віру в незламність українського народу, навчив долати небачені складнощі та перешкоди.
Цього року в новорічну ніч кожним українцем, затамувавши подих, буде проголошено єдине побажання  – найшвидше подолати підступного та жорстокого  ворога,   здобути  довгоочікувану  Перемогу, щоб більше ніколи не відстоювати цілісність і суверенітет Української держави ціною важливих людських втрат!
Ми чекаємо новорічних і різдвяних свят, аби розділити радість з найріднішими людьми та загадати заповітне бажання. Подякувати усім, хто поруч, хто допомагає, хто надихає та оберігає нас.
Звісно, наші головні слова вдячності і привітання – українським воїнам на передовій. Саме завдяки нашим захисникам і захисницям ми маємо змогу зустрічати новорічно-різдвяні свята у затишному сімейному колі.
Також, пишаюсь, що волонтерство в нашій громаді не вщухає, а кожен з вас розуміє, що важливо об‘єднуватись заради однієї мети!
Минає важкий рік, але ми змогли з честю пройти нелегкі випробування і вистояти. Сьогодні усіх нас об’єднує одне – віра у мир, у нашу Перемогу, у незворотнє процвітання нашої Батьківщини.
Дякую кожному за плідну співпрацю і внесок на захист нашої громади та  країни!
Нехай у новому році не буде підстав для відчаю і песимізму. Вірю, що Новий 2023-й рік принесе нам добро і мир, багато радості і любові, збереже життя наших воїнів і примножить коло справжніх друзів.
Вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим!
Нехай здійснюються наші мрії, нехай трапляються дива! Здоров’я і мирного неба українцям і Україні!
З повагою та побажаннями добра 
Зарічненський селищний голова                                                           Богдан КВАЧУК
Архіви