Людям із порушенням зору
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

 

https://www.president.gov.ua/

 

 

https://rada.gov.ua/

 

 

https://zartg.com.ua/?page_id=659

 

 

https://www.kmu.gov.ua/ua

 

 

https://www.legalaid.gov.ua/ua/

 

 

http://rivneosvita.org.ua/

 

Гід з державних послуг
Погода

Відбувся круглий стіл

91 переглядів

Сьогодні селищний голова Богдан Квачук взяв участь у засіданні круглого столу з платниками податків громади щодо комфортних умов розвитку бізнесу на території новоствореної Зарічненської територіальної громади.

До обговорення долучились голова Зарічненської райдержадміністрації Віктор Кушнерук, директор Зарічненського районного центру зайнятості  Володимир Кречко, начальник відділу обслуговування громадян (сервісний центр) N5 управління обслуговування громадян Головного управління ПФУ в Рівненській області Петро Касянчик, начальник Зарічненської державної податкової інспекції Сарненського управління Головного управління ДФС у Рівненській області Сергій Драка, начальник фінансового відділу Зарічненської селищної ради Олена Солодка та  35 платників податків громади.

В ході засідання представники бізнесу мали нагоду отримати інформацію щодо основних напрямків роботи служби зайнятості в 2021році щодо сприяння розвитку підприємництва та зайнятості населення; дотримання мінімальних гарантій з оплати праці; застосування РРО/ПРРО: чим передбачено та кого стосується. В яких випадках підприємці – платники єдиного податку не застосовують РРО; стан виконання дохідної частини бюджету Зарічненської селищної територіальної громади за 2 місяці поточного року.

Вітаючи учасників зустрічі, Богдан Валентинович, наголосив на важливій ролі малого та середнього бізнесу для соціально-економічного розвитку нашої громади, і сподівається, що плідне співробітництво з громадою служитиме поліпшенню інфраструктури та підвищенню добробуту жителів громади.

У ході спілкування виникало багато питань на які присутні отримали вичерпні відповіді.

Загалом зустріч пройшла у теплій та дружній атмосфері. Крім того, учасники заходу визначили напрями подальшої спільної роботи та залучення додаткових джерел доходів. Зі слів селищного голови, такі зустрічі вкрай важливі, і, зауважив, що будуть проходити що найменше раз у квартал.

Підсумовуючи засідання  селищний голова висловив слова щирої вдячності за працьовитість, небайдужість, допомогу у вирішенні проблем громади.

Архіви