Людям із порушенням зору
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

 

https://www.president.gov.ua/

 

 

https://rada.gov.ua/

 

 

https://zartg.com.ua/?page_id=659

 

 

https://www.kmu.gov.ua/ua

 

 

https://www.legalaid.gov.ua/ua/

 

 

http://rivneosvita.org.ua/

 

Гід з державних послуг
Погода
70 переглядів
15 червня начальник Вараської РВА Людмила Мариніна та заступник голови райдержадміністрації Олександр Гузич відвідали прикордонні території району.
«Можу з гордістю відзначити – наш український кордон непорушний і в надійних руках! Прикордонники сумлінно виконують свої обов’язки і впевнені – ворог не пройде! А жителі громад підтримують наших захисників, всіляко їм допомагають і всі спільно наближають перемогу», – наголосила Людмила Мариніна.
   Людмила Василівна та Олександр Миколайович відвідали ряд підприємств та установ, провели нараду з керівниками Локницької та Зарічненської громади.
   Зокрема, Зарічненський лісгосп – одне із підприємств, яке завжди йде на допомогу військовим. Завдяки злагодженій роботі і співпраці з ним вчасно виконуються військові завдання, здійснюється облаштування захисних споруд та укриттів.
   Керівники районної військової адміністрації завітали у відділення соціального захисту населення, де невеликий, але дружній та професійний колектив, попри збільшення навантаження, вчасно оформляє та призначає всі види допомог і субсидій, як місцевим жителям, так і внутрішньо переміщеним особам.
   З головами Зарічненської Богдан Квачук та Локницької Петро Харковець громад обговорили ряд важливих питань життєдіяльності прикордонної території, організацію роботи деяких підприємств та установ в нинішніх умовах, співпрацю із силами безпеки та оборони.
   А ще виконали почесну місію – двом жінкам, які виховали п’ятеро і більше дітей вручили відзнаку ” Мати – героїня” та висловили велику подяку їм за дітей, бо деякі з них вже захищають нашу рідну Україну.
Разом – переможемо!
Архіви