Людям із порушенням зору
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

 

https://www.president.gov.ua/

 

 

https://rada.gov.ua/

 

 

https://zartg.com.ua/?page_id=659

 

 

https://www.kmu.gov.ua/ua

 

 

https://www.legalaid.gov.ua/ua/

 

 

http://rivneosvita.org.ua/

 

Гід з державних послуг
Погода

Нотаріальні послуги можна отримати і в умовах воєнного стану

73 переглядів
Під час воєнних дій нотаріуси не використовують спеціальних бланків нотаріальних документів, а саме: нотаріальне посвідчення довіреностей, нотаріальне посвідчення заповітів, засвідчення справжності підписів на документах тощо.
Через те, що не працюють Державний земельний кадастр та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно, документи купівлі-продажу земельних ділянок та зміна власника/користувача земельної ділянки не здійснюються.
Проте, військовим адміністраціям дозволено надавати дозвіл користуватися сільськогосподарським землями агровиробникам на один рік без реєстрації.
Для ФОПів дозволено реєстрацію через портал Дія.
Державна реєстрація установ, закладів, благодійних організацій, припинення діяльності керівника проводиться виключно державними реєстраторами, незалежно від місцезнаходження нерухомого майна/юридичної особи чи підприємця.
Нагадаємо, в Україні працює офіційний телеграм чат-бот @NotariusUaChatBot та реєстр https://npu.ua/news/notary/ від Нотаріальної палати України, де оперативно можна знайти нотаріуса, який працює у вашому регіоні.
Інфографіка за посиланням: https://onedrive.live.com/?authkey=!ACOBCazgptRGZac…
Архіви