Людям із порушенням зору
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

 

https://www.president.gov.ua/

 

 

https://rada.gov.ua/

 

 

https://zartg.com.ua/?page_id=659

 

 

https://www.kmu.gov.ua/ua

 

 

https://www.legalaid.gov.ua/ua/

 

 

http://rivneosvita.org.ua/

 

Гід з державних послуг
Погода

Відновлюється освітній процес

70 переглядів

З понеділка, 14 березня, в закладах освіти відновлюється освітній процес.
Відповідний наказ підписано в обласній військовій адміністрації.
Департамент освіти і науки ОВА повідомляє, що, відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України, після завершення канікул відновлюється освітній процес.
Заняття відновлюються у закладах загальної середньої, професійної, передвищої, вищої, позашкільної освіти.
В дошкільних закладах освітній процес залишається призупиненим.
Навчання буде організоване в залежності від безпекової ситуації. Форма навчання – дистанційна або змішана.
«Дистанційне, змішане навчання можна організувати у місцевостях, де сьогодні не ведуться активні бойові дії. Діти, евакуйовані з інших областей, можуть долучитися до навчання у школі за місцем тимчасового проживання», – розповів начальник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль.
Для організації освітнього процесу департаментом освіти і науки Рівненської обласної військової адміністрації узгоджено з керівниками відділів освіти районних військових адміністрацій і територіальних громад наступні кроки:
кожен заклад освіти має визначитися з формою навчання. Для цього необхідно врахувати чинники безпеки учнів та педагогів, особливості діяльності кожної школи в умовах воєнного стану;
кожен заклад освіти має забезпечити можливість долучення до освітнього процесу дітям, які тимчасово переїхали на Рівненщину через воєнні злочини окупанта.⠀
До навчання в закладі освіти, незалежно від обраного формату, рекомендується долучити також дітей шкільного віку з родин, які тимчасово проживають у населеному пункті, де цей заклад знаходиться (за згодою одного з батьків).
Для учнів, які перебувають за межами області чи України, створять дистанційну платформу, на якій будуть розміщені корисні посилання, відеоуроки та інше.
Архіви