Людям із порушенням зору
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

 

https://www.president.gov.ua/

 

 

https://rada.gov.ua/

 

 

https://zartg.com.ua/?page_id=659

 

 

https://www.kmu.gov.ua/ua

 

 

https://www.legalaid.gov.ua/ua/

 

 

http://rivneosvita.org.ua/

 

Гід з державних послуг
Погода
110 переглядів
14 лютого біля пам’ятного знаку воїнам-афганцям в Зарічному відбулось покладання квітів та вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану. Участь у заході взяли голова Зарічненської селищної ради Богдан Квачук, заступник голови, Вікторія Ніколайчук, голова районної організації ветеранів України – Ростислав Карпенюк, голова районної організації воїнів – інтернаціоналістів Віктор Кречко та учасники бойових дій на території інших держав.
Зарічненський селищний голова Богдан Квачук подякував учасникам бойових дій на території інших держав за патріотизм, самопожертву та вірність військовій присязі та вручив грамоти та подяки за мужність, відвагу, стійкість та рішучість виявленні при виконанні військового обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя, активну громадянську позицію та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану.
Вас, ще зовсім молодих людей, держава покликала виконувати свій військовий обов’язок. У “гарячих” точках кожен з вас особисто відчув ціну війни на собі, біль від втрати побратимів і друзів у тих страшних подіях. Для багатьох війна триває й досі у снах, спогадах, думках…
Вічна пам’ять загиблим та низький уклін всім воїнам, що пройшли крізь горнило цієї пекельної війни. Щиро бажаю всім учасникам бойових дій міцного здоров’я на довгі роки, добробуту та злагоди в родинах. Нехай біль війни назавжди залишиться у минулому, спокійним буде життя й безхмарним небо!
Тематичні заходи, щодо вшанування учасників бойових дій відбудуться, і по інших селах Зарічненської громади.
Архіви