Людям із порушенням зору
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

 

https://www.president.gov.ua/

 

 

https://rada.gov.ua/

 

 

https://zartg.com.ua/?page_id=659

 

 

https://www.kmu.gov.ua/ua

 

 

https://www.legalaid.gov.ua/ua/

 

 

http://rivneosvita.org.ua/

 

Гід з державних послуг
Погода

Розширення економічних можливостей жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні

80 переглядів

ПРООН та МОП запускають в Україні спільний пілотний проект для розширення економічних можливостей жінокМіжнародна організація праці (МОП) у співпраці з Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) розпочали реалізацію спільного проекту «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID – 19 в Україні» за підтримки Міжнародної організації праці (МОП) та Програми розвитку ООН в Україні (ПРООН). Проект реалізується у двох пілотних регіонах – Рівненська та Сумська області та спрямований на стале відновлення рівня життя населення, що постраждало від наслідків пандемії СОУГО-19 в Україні, через розширення економічних можливостей для жінок шляхом вдосконалення відповідних інституційних механізмів та створення умов для реалізації таких можливостей.

 

ОГОЛОШЕННЯ

Запрошуємо усіх бажаючих жінок Рівненської області, які мають бізнес ідею,
бажають отримати нові навички ведення підприємницької діяльності та
започаткувати чи розвинути власну справу, до участі у проекті!

Міжнародна організація праці (МОП) та Програма розвитку ООН в Україні (ПРООН) запрошує жінок до участі у проекті «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу СОВІД-19 в Україні». Проект реалізується у двох цільових регіонах – Рівненська та Сумська області.

Зацікавленим учасницям з усієї Рівненської області Проект пропонує подати заявку на безоплатні триденні тренінги за методикою МОП «Розпочни свій бізнес». Навчання пройдуть в липні, для зручної локації обрано міста: Рівне, Корець та Дубно.

Програма тренінгу включає такі теми: бізнес-план, маркетинг, робота з персоналом, закупівлі, розрахунок собівартості, фінансове планування, стартовий капітал. Всі бажаючі повинні обов’язково пройти реєстрацію за посиланням: bit.ly/ЗhЗBcog. Відбір учасниць, організацію та проведення тренінгів впроваджує «Ресурсний центр ГУРТ» спільно з тренерами РВСБ.

Ті учасниці тренінгів, які розроблять найбільш перспективні бізнес- плани, отримають менторську підтримку для їх реалізації зі створення нових або розвитку існуючих ММСП, включаючи перехід до більш стійких бізнес- моделей, що допоможуть пристосуватися в новому посткризовому бізнес- середовищі.

Архіви