Людям із порушенням зору
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

 

https://www.president.gov.ua/

 

 

https://rada.gov.ua/

 

 

https://zartg.com.ua/?page_id=659

 

 

https://www.kmu.gov.ua/ua

 

 

https://www.legalaid.gov.ua/ua/

 

 

http://rivneosvita.org.ua/

 

Гід з державних послуг
Погода
113 переглядів

Залучення додаткових коштів до бюджету Зарічненської селищної ради шляхом участі у грантових та конкурсних роботах показник злагодженої на цілеспрямованої роботи на розвиток громади в цілому.

Так, у 2021 році Зарічненська селищна територіальна громада вперше отримала субвенцію з державного бюджету на створення “Спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі” при Зарічненському центрі надання соціальних послуг Зарічненської селищної ради.
14 січня розпочала роботу консультативна служба. В цей день до Зарічненського центру надання соціальних послуг були запрошені голова Зарічненської селищної територіальної громади Богдан Квачук, заступниця селищного голови Вікторія Ніколайчук та суб’єкти, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії насильству Національна поліція – Петро Заулочний, служба у справах дітей – Тетяна Мінчук, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту – Микола Ковенько та завідувачка сектором соціального захисту Зарічненської селищної ради – Альона Оленіч.
Спеціалізована служба первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства створена для надання разових або періодичних консультацій особам, які постраждали від домашнього насильства.
Основними завданнями консультативної служби є:
-надання разових чи періодичних консультацій постраждалим особам щодо прав, заходів, соціальних послуг, якими постраждала особа може скористатися;
-сприяння ефективному розв’язанню проблем самою постраждалою особою (за підтримки фахівців соціальних служб), направлення її в разі потреби до відповідних суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії насильству;
– надання первинної психологічної підтримки;
-інформування постраждалих осіб про заходи та соціальні послуги, якими вони можуть скористатися, відповідно до потреб.
Архіви