Людям із порушенням зору
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

 

https://www.president.gov.ua/

 

 

https://rada.gov.ua/

 

 

https://zartg.com.ua/?page_id=659

 

 

https://www.kmu.gov.ua/ua

 

 

https://www.legalaid.gov.ua/ua/

 

 

http://rivneosvita.org.ua/

 

Гід з державних послуг
Погода
58 переглядів
14 грудня – день, коли Українська держава вшановує героїчний подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
Насамперед, це день мужніх та самовідданих людей, які у 1986 році прийняли доленосний виклик, щоб захистити не тільки Україну, але й усе людство від руйнівного впливу зруйнованого внаслідок аварії на Чорнобильської АЕС 4-го енергоблоку.
Сьогодні наш обов’язок – пам’ятати про учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, які є прикладом мужності, самовідданості та високого професіоналізму.
Сьогодні щиро дякуємо і ліквідаторам, і міжнародній спільноті, яка допомагає Україні та українцям у нелегкій боротьбі із наслідками аварії на ЧАЕС.
Висловлюємо глибоку повагу та подяку всім ліквідаторам, міжнародним партнерам та працівникам зони відчуження, які щодня працюють над забезпеченням радіаційної та екологічної безпеки.
Сьогодні у День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС селищний голова Богдан Квачук, заступниця селищного голови Вікторія Ніколайчук, заступник голови Вараської райдержадміністрації Віктор Кушнерук, голова районної організації «Союз – Чорнобиль України» Юрій Полховський та ліквідатори аварії на ЧАЕС Зарічненської громади поклали квіти до пам’ятного знака «Дзвони Чорнобиля» у Зарічному.
Учасники заходу вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів аварії на ЧАЕС хвилиною мовчання.
Також були вручені для ліквідаторів аварії на ЧАЕС грамоти голови Заріненської селищної ради.
Станом на сьогодні в Зарічненському районі проживають 46 учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Усі вони користуються пільгами відповідно до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».
Архіви