Людям із порушенням зору
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

 

https://www.president.gov.ua/

 

 

https://rada.gov.ua/

 

 

https://zartg.com.ua/?page_id=659

 

 

https://www.kmu.gov.ua/ua

 

 

https://www.legalaid.gov.ua/ua/

 

 

http://rivneosvita.org.ua/

 

Гід з державних послуг
Погода
68 переглядів
26 жовтня з 00 год. 00 хв. на території Рівненської області починає діяти «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
Сьогодні, 25 жовтня, відбулося оперативне засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Зарічненської селищної територіальної громади.
Члени комісії вирішили встановити з 00 год. 00 хв. 26 жовтня 2021 року на території Зарічненської громади обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки.
Нагадуємо, що у “червоній” зоні забороняється:
– робота закладів освіти, окрім дитячих садків і початкових класів шкіл;
– канікули для школярів тривають з 23 до 31 жовтня. Щодо наступного тижня буде прийнято додаткове рішення;
– дитячі садочки продовжують свою роботу в звичному режимі за умови наявності сертифікатів вакцинації у персоналу закладу;
– проведення масових заходів, окрім офіційних спортивних заходів і матчів командних ігрових видів спорту без глядачів;
– робота закладів харчування, окрім адресної доставки та замовлень навинос;
– робота непродовольчих ринків і магазинів, спортзалів, басейнів і фітнес-центрів;
– робота закладів культури, окрім історико-культурних заповідників, проведення кіно- та відео зйомки;
– припиняється діяльність закладів готельної сфери;
– обмежується доступ відвідувачів до підприємств, установ, організацій громади (ЦНАПу, соціального захисту населення, пенсійного фонду, за винятком виключних випадків).
Усі ці обмеження не діють за умови наявності у відвідувачів та робітників закладів негативного ПЛР-тесту (термін дії 72 години) або зеленого COVID-сертифікату (дві дози вакцинації).
Також під час червоного рівня епідеміологічної небезпеки дозволена робота банків, АЗС, аптек, ветеринарних магазинів та усіх продовольчих магазинів. Обов’язковою умовою є дотримання всіх протиепідеміологічних правил.
Червона зона на території Зарічненської територіальної громади діятиме як мінімум три тижні. У випадку покращення показників (підвищення темпів вакцинації, зниження рівня захворювання, зниження рівня госпіталізації) обмеження червоної зони можуть бути скасовані.
Вакцинація – це найкращий захист від цієї недуги. Подбайте про своїх рідних та близьких. Масова вакцинація робить нас сильнішими у боротьбі з коронавірусної інфекцією.
Архіви