Людям із порушенням зору
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

 

https://www.president.gov.ua/

 

 

https://rada.gov.ua/

 

 

https://zartg.com.ua/?page_id=659

 

 

https://www.kmu.gov.ua/ua

 

 

https://www.legalaid.gov.ua/ua/

 

 

http://rivneosvita.org.ua/

 

Гід з державних послуг
Погода

З ювілеєм ДНЗ “Струмочок”

72 переглядів

4 травня 2021 року радісну подію відзначив Зарічненський заклад дошкільної освіти „Струмочок”. Рівно 40 років тому маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері новозбудованого дитсадка, а оченята почали звикати до диво¬вижного світу, де оселилося безтурботне дитинство. За чотири десятки років заклад випустив не одну сотню дошкільнят, озброєних необхідними знаннями, вмінням працювати в колективі, вихованих і підготовлених до школи. Сам же дитсадок, з кожним роком ставав кращим. Утім, найбільшою гордістю закладу є його працівники: вихователі, няні, методисти, психологи, музичні керівники, медики, кухарі, тобто всі ті, хто постійно і з любов’ю дбає про комфорт маленьких вихованців і їхній повноцінний розумовий і фізичний розвиток. Вони своєю турботою зігрівають дитячі душі, ведуть у світ цікавого і прекрасного і любові цієї вистачає їм на кожну дитину.
Дитячий садок – це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов, а всі працівники дошкільного закладу щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям.
Святкування Дня народження садочка – це свято, яке об’єднує дітей, педагогів та батьків в один колектив, в одну сім’ю.
Привітати ювілярів завітали селищний голова Богдан Квачук та начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Зарічненської селищної ради Микола Ковенько.
Вітаючи колектив керівники подякували за турботу і увагу до маленьких вихованців, невтомну працю, великий талант, покликання сіяти мудрість і знання, любов до найменших мешканців нашої громади та побажали, щоб життя в нашій громаді з кожним роком ставало комфортнішим, залишалась молодь, народжувались діти, щоб заклад дошкільної освіти «Струмочок» працював на повну потужність і відзначив ще не одну славну дату.

Архіви