Людям із порушенням зору
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

 

https://www.president.gov.ua/

 

 

https://rada.gov.ua/

 

 

https://zartg.com.ua/?page_id=659

 

 

https://www.kmu.gov.ua/ua

 

 

https://www.legalaid.gov.ua/ua/

 

 

http://rivneosvita.org.ua/

 

Гід з державних послуг
Погода
106 переглядів
Сьогодні, 26 квітня, біля пам’ятного знаку “Жертвам Чорнобиля” відбувся мітинг-реквієм з нагоди 35-ї річниці Чорнобильської катастрофи, в якому взяли участь керівництво громади, учасники ліквідації наслідків аварії, вдови ліквідаторів, представники громадськості та ЗМІ.
До присутніх звернувся Зарічненський селищний голова Богдан Квачук,
«В цей день вся громадськість згадує ті страшні часи, коли сталася жахлива аварія на Чорнобильській АЕС, коли тисячі людей, в тому числі і наші земляки, включилися у боротьбу з некерованою атомною стихією. Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих героїв і віддаємо данину пошани всім ліквідаторам аварії, які, рятуючи людство від ядерної небезпеки, жертвували найдорожчим – своїм здоров’ям і життям. Слава Вам і низькій уклін.
Слова вдячності ліквідаторам наслідків Чорнобильської катастрофи також висловили голова громадської організації «Союз Чорнобильців» Юрій Полховський та благочинний району отець Микола.
Пам’ять померлих ліквідаторів учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку.
В закладах культури та освіти пройдуть низька просвітницьких заходів, лекцій, уроків, бесід, переглядів кіно- та відеофільмів, які висвітлюють масштаби Чорнобильської аварії та подвиг українських ліквідаторів.
Архіви