Людям із порушенням зору
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

 

https://www.president.gov.ua/

 

 

https://rada.gov.ua/

 

 

https://zartg.com.ua/?page_id=659

 

 

https://www.kmu.gov.ua/ua

 

 

https://www.legalaid.gov.ua/ua/

 

 

http://rivneosvita.org.ua/

 

Гід з державних послуг
Погода

Нарада щодо проведення пам’ятних заходів, пов’язаних із відзначенням 35-их роковин Чорнобильської катастрофи

74 переглядів

12 квітня, у Зарічненській селищній раді, під головуванням селищного голови Богдана Квачука  відбулась робоча нарада з головою Зарічненської районної організації ліквідаторів аварії на ЧАЕС Юрієм Полховським, головним спеціалістом відділу освіти, культури, молоді і спорту Зарічненської селищної ради Наталією Тишковець, щодо підготовки та проведення пам’ятних заходів, пов’язаних із відзначенням 35-их роковин Чорнобильської катастрофи.

Обговоривши пропозиції щодо пам’ятних заходів, прийнято рішення, що відбудеться покладання квітів, мітинг-реквієм, зустрічі з учасниками ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, в закладах освіти планується проведення тематичних годин, уроків пам’яті та інші соціальні заходи.

26 квітня – є днем пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу.

У цей день вшануймо ліквідаторів, за їх сміливість та відвагу! Передаємо найщиріші слова вдячності та доземний уклін за високу громадянську позицію і схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом.

Традиційно основним заходом, який відбудеться в селищі Зарічному, 26 квітня об 11.00 годині – мітинг – реквієм, покладання квітів до пам’ятника «Дзвони Чорнобиля», за участю керівництва громади, ліквідаторів аварії на ЧАЕС, представників підприємств, установ та організацій громади.

Метою цих заходів є підвищення обізнаності громадян про аварію на Чорнобильскій АЕС та вшанування пам’яті людей, які загинули внаслідок цієї катастрофи.

Також присутні обговорили проблемні питання ліквідаторів чорнобиля.

 

 

Архіви